11 Şubat 2013 Pazartesi

Grammy'nin şıkları & rüküşleri





55.si düzenlenen grammy müzik ödül törenine damgasını vuran isimler, yine birbirinden seksi ve çekici kıyafetler tercih eden dünya starları oldu. Yaptıkları müziklerle anılmanın yanında güzellikleriyle de oldukça dikkat çeken Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna ve Katy Perry  bu sene de günlerce konuşulacak gibi..


Rihanna, gecede kırmızı ve yerlere kadar uzanan elbisesiyle halının devamı gibi gözüküyordu. Rihanna'nın düz renk kıyafeti ve saçlarının özensizliği dikkat çekti. Rihanna gecenin ilerleyen saatlerinde kıyafetini değiştirerek durumu kurtarsa da, kırmızı halıda kırmızı rengi tercih etmesi eleştirmenler tarafından da eleştirildi. Saçlarındaki ton farklılığı ve kıyafetiyle uyumsuzluğu Grammy Ödül gecesine yakışmayan bir profildi.



Jennifer Lopez'in tercihi ise, siyahtan yanaydı. Siyah ve dekoltesi bol bir elbise tercih etti güzel yıldız. Asimetrik kesim elbisesinin kol ve bacak dekolteleri oldukça dikkat çekiciydi. Bacak dekoltesini gösteren pozuyla da, Angelina Jolie'nin o meşhur pozunu akıllara getirdi.


Beyonce, bu sene tercih ettiği sade renk ve kesimdeki kıyafetiyle, hayal kırıklığı yarattı. Dikkat çekmeyi seven güzel yıldızın, neden böylesine sade bir kıyafeti seçtiği merak konusu. Ayrıca kıyafetin üst kısmının yarısının siyah diğer yarının ise beyaz olmasının siyasi bir mesaj olabileceği de dedikodular arasında.


Son yılların merak edilen ismi Katy Perry, Tercih ettiği yeşil kıyafetiyle oldukça şık gözüküyordu. Kıyafetin üst kısmındaki detaylar ve kıyafetinin rengi güzel yıldızın gözlerini ön plana çıkaran detaylardı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder