9 Şubat 2013 Cumartesi

Sevgililer Gününde Ne Giyilmeli?


Sevgililer günü ne giyeceğinize karar veremediniz mi? Sizler için hazırladığımız kombinlere göz atabilirsiniz?


ROMANTİK


Romantik bir kişiliğe sahipseniz, açık tonlardaki düz kesimleri tercih etmelisiniz. Pudra pembesi, toz tombe, somon renkleri sizin romantik kişiliğinizi yansıtan renk tercihleridir. romantik tonları siyah renkli aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Makyaj ve saçınızın hafif olmasına özen gösterin. 


ATEŞLİ




Ateşli ve cazibenizi ön plana çıkarmak istiyorsanız, bordo ve kırmızı tonlarını tercih etmelisiniz. Bacak dekoltesi tercih etmeniz durumunda, üst tarafda dekolte kullanmamanız doğru tercih olacaktır. Bordo ve kırmızının iddialı renkler olduğunu göz önüne alırsak, bu renklerdeki kıyafetlerinizi düz kesim tercik etmelisiniz. aksesuarlarınız yine kıyafetinizle aynı renkte veya siyah renkte olabilir.



GOLD


İddialı olmayı sevenlerdenseniz, bu kombin tam size göre. Gold pantolon tercihini beyaz ceketle kombinleyebilirsiniz. Yine gold aksesuarlar, sizi gecenin en dikkat çeken partneri yapacak.


AĞIR



Düz renk ve kesimlerden hoşlanıyorsanız, toprak ve bakır tonlarını tercih etmeniz doğru olacaktır. Bakır tonlarındaki düz kesim elbiseleri yine aynı renk ve tonlardaki aksesuarlarla kombinlemeniz, gecede ağırlığınızla dikkat çekmenizi sağlayacaktır.



ŞİRİN


Ve sevgililer günü gecesinde pembenin en dikkat çeken tonlarını tercih edebilirsiniz. Şirinliğinize şirinlik katacak bu tonları siyah aksesuarlarla kombinlemelisiniz. Tercihinizi pembeden yana kullanırsanız, saç ve makyajınızı sade kullanmanızı öneririz.



1 yorum: